Het eerste gesprek staat in het teken van kennismaking. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wat de reden is dat je bij mij bent gekomen. Daarnaast wordt jouw profiel (indentiteit) bepaald. Op basis hiervan wordt een gepersonaliseerd mentaal trainingsplan opgesteld.


Intake

Iedere presteerder en sporter is uniek, jouw trainingsplan is dus ook uniek. Welke mentale trainingen je krijgt is daarom afhankelijk van jouw hulpvraag. Hierbij kun je denken aan het stellen van doelen, visualiseren, aandacht richten of (ont)spanning reguleren. De mentale training is het grootste deel van het traject.

Na het afronden van de mentale training gaan we terugblikken op alle gesprekken en trainingen die we hebben gehad. We zullen het traject evalueren, stilstaan bij jouw belangrijke leermomenten en wat je meeneemt uit de sessies in jouw dagelijks leven, werk en/of sport.

Werkwijze

Evaluatie

- Workshop op maat 3 uur
- 1 uur sparring sessie
- Gratis pen voor iedereen die de workshop volgt
- Extra oefening(en) om thuis uit te voeren

TIP! Vanaf 599,-

- Workshop op maat 1 uur
- ½ uur sparring sessie
- Gratis pen voor iedereen die de workshop volgt

Vanaf 399,-

- Presentatie 1 uur
- Onderwerp naar keuze
- Per extra uur wordt 99,- gerekend.

Vanaf 249,-

Aanbod

Mentale trainingen zijn 85,- en het eerste uur intake is 119,-. 

vanaf 85,-

- Workshop of opleiding op maat voor uw bedrijf
- Betere prestaties, tevreden werknemers en minder verzuim
- Werken als topsporter

op aanvraag

In sommige gevallen wordt sportpsychologische begeleiding (deels) vergoed, bijvoorbeeld wanneer je een topsport of aanvullende zorgverzekering hebt. Vraag bij jouw zorgverzekeraar of sportpsychologische begeleiding (deels) gedekt is en geef aan dat ik een SCAS-certificering heb. Mijn SCAS-registratienummer is: 1237301.

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis of Interpolis? Dan hangt de vergoeding af van de aanvullende verzekering en een eventuele collectiviteit.

Vergoeding